IT-Pitstop

Vil du prøve et IT-Pitstop ?

 
[activecampaign form=11]

Din sikkerhed er vigtig!

Virksomheder, der ikke har styr på deres IT-sikkerhed, løber en stor risiko og kan i sidste ende blive dyrt at rette op på. Selvom IT-sikkerhed er en vigtig del af virksomhedernes drift, så oplever vi desværre, at mange virksomheder ikke har den tilstrækkelige beskyttelse mod cyberkriminalitet.

Både små og store virksomheder bliver dagligt ramt af hackerangreb, selvom kun de største af dem bliver omtalt i medierne. 2021 var et rekordår, når det kommer til antallet af ransomware-angreb. Den globale angrebsvolumen er steget med hele 151 procent – alene i første halvdel af 2021. En cybertrussel skelner ikke mellem virksomhedsstørrelser – kan truslen få adgang til netværket og dine fortrolige data, så gør den det.

Hos IT Forum Esbjerg kan vi hjælpe med at sikre din virksomhed optimal beskyttelse. Vi tilbyder alle vores kunder en grundig analyse af deres virksomheds sikkerhedsniveau og skræddersyer løsninger, der er tilpasset deres risikoniveau og ønsker.  

 

 

Sikkerhedstjek med IT-Pitstop

Vi vægter vores kunders sikkerhed højt og har et stort fokus på de sikkerhedsmæssige omstændigheder. Som et led i vores sikkerhedsstrategi gennemfører vi løbende IT-Pitstop møder med alle vores kunder, som er et dybdegående og gratis sikkerhedstjek.   

Et IT-Pitstop består af ni parametre, som kunderne vurderes ud fra. Her afdækker vi, hvilke sikkerhedsmæssige styrker og svagheder din virksomhed har. Efter vores analyse udarbejder vi en rapport, som giver sikkerheden i virksomheden en pointscore fra 1-100 ud fra de ni bedømte parametre.

Rapporten er et effektivt redskab til at belyse eventuelle problemstillinger og synliggøre det aktuelle trusselsbillede, således at du kan træffe dine valg på et oplyst grundlag. På baggrund af rapporten kan vi tilpasse vores fremadrettet fokus til de indsatser, som belyses i sikkerhedstjekket. Her byder vores specialister ind med forslag og løsninger, der understøtter din virksomheds behov og potentiale.

Som kunde hos IT Forum Esbjerg er du garanteret et højt sikkerhedsniveau og løbende sikkerhedstjek af din virksomhed gennem vores IT-Pitstop møder.

Se eksempel på vores IT-Pitstop rapport her.

 

Vi garanterer dig et højt sikkerhedsniveau

Hos IT Forum Esbjerg er vores kundernes sikkerhed altafgørende og et vigtigt fokusområde. Vi søger for at være konstant opdateret på de nyeste sikkerhedsløsninger, så vi på den måde kan sikre din virksomhed optimal beskyttelse. Vi har erfaringen og ekspertisen til at hjælpe dig.  

Lad os starte med en uforpligtende snak om sikkerhedsniveauet i din virksomhed. Kontakt os på tlf. 76 123 112 eller se mere her”Som ISO certificeret virksomhed har vi store krav til vores IT-løsninger. Med IT Forum Esbjerg som leverandør får vi ikke blot højtkvalificeret IT-løsninger, men også løbende sparring og rådgivning.

Med afholdelse af IT-Pitstop møder får vi afdækket vores aktuelle sikkerhedsniveau på baggrund af en dybdegående sikkerhedsrapport, der er udarbejdet af IT Forum Esbjerg. Det giver os et indblik i, om vi formår at opretholde det sikkerhedsniveau, som vi ønsker og tilstræber at have.”

 

Bo Fyhring Sørensen, Direktør for FOGA.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde