Overlad trygt din IT-sikkerhed til os

For dig og din virksomhed er IT-sikkerhed altafgørende for en sund forretning. Vi har en tryg og strategisk tilgang til IT-sikkerhed, hvor vi starter med en grundig analyse af din virksomheds niveau af sikkerhedskritisk data. Herefter laver vi en skræddersyet løsning tilpasset dit risikoniveau og dine ønsker.

Din virksomheds data er værdifuld

Cyberkriminalitet er i dag virksomheders største trussel. De IT-kriminelle er blevet mere snedige og de ved præcis hvordan de skal udnytte det, hvis dine styresystemer er sårbare. Det er derfor altafgørende, at du tager stilling til hvilke data og systemer der er vigtigst at beskytte i din virksomhed. Det kan være svært, at finde det rette sikkerhedsniveau omkring virksomhedens IT. Vi har erfaringen, og vi hjælper gerne med at udarbejde en plan, som kan sikre din virksomhed fremadrettet. 

 

Lad mig høre mere

Overvågning 24/7

Hos IT Forum Esbjerg er IT sikkerhed en kernekompetence. Derfor tilbyder vi dig som kunde døgnovervågning af alle IT-systemer og netværk, så du altid har optimal adgang til alt data. Vi kigger efter mistænkelige adfærdsmønstre og har mulighed for at gribe ind med det samme ved afvigelse fra normen.

 

Ja tak – jeg vil gerne sikres

IT-eksperter med knowhow

Hos os har du altid vores team af IT-eksperter til rådighed, så snart du måtte have behov for support eller vejledning. Deres klare første prioritet er at sikre, at alle vores kunder kan få professionel og specialiseret hjælp hver dag året rundt. De opbygger din virksomheds ideelle sikkerhedsniveau og sørger for, at din data altid er i sikre hænder.

 

Få rådgivning af eksperterne

Til kamp mod IT-kriminalitet

Cyberangreb opstår desværre hyppigere og hyppigere, og resultatet kan være katastrofalt: Systemer og data som ikke kan tilgås, fordi de er blevet krypteret, følsomme kundeoplysninger som lækkes og flyder frit tilgængelig på nettet eller forretningshemmeligheder som ender i dine konkurrenters hænder – noget vi heldigvis kan hjælpe dig med at bekæmpe. Vi sørger for at være konstant opdateret på nyeste sikkerhedsløsning, så vi på den måde kan sikre din virksomhed optimal beskyttelse.

IT-kriminalitet kan desværre ramme alle. Vores job er at sørge for du ikke mærker det, hvis du bliver ramt..

 

HØR HVORDAN

Din sikkerhed er vigtig

IT-sikkerhed er selvfølgelig et af vores fokusområder når vi skal varetage din virksomheds IT-drift. Uanset hvilken løsning du har ved os, om du har valgt at outsource dele eller hele din virksomheds IT-løsning så har alle vores løsninger et stort fokus på de sikkerhedsmæssige omstændigheder.

Support 24/7

Vores åbningstid hedder 8-16, men du kan få hjælp 24/7.

Vores mange IT-supportere er klar til at hjælpe dig, så du til enhver tid kan få hjælp her og nu. 

Dine data er i sikkerhed hos os

Vi beskytter dine data i et sikkert miljø og tager hver nat en komplet backup af hele serveren, som vi gemmer i syv dage, så vi på ethvert tidspunkt har mulighed for at genskabe data – også de data du selv har slettet ved en fejl.

Vi garanterer dig et højt sikkerhedsniveau

Når vi taler om sikkerhedsniveauet i din virksomhed, er forretningsforståelse et vigtigt aspekt. Vi tilbyder derfor et sikkerhedstjek, hvor vi afdækker, hvilke sikkerhedsmæssige styrker og svagheder din virksomhed har. 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde