D-mærket – din digitale sikkerhed

IT-sikkerhed er nøglen til din tryghed. Med D-mærket lever vi op til det digitale ansvar, vi som virksomhed har overfor os selv, vores kunder om omverdenen. 

 

 

 

 

.

 

Sikkerhed i højsæde

Vi prioriterer vores og vores kunders sikkerhed højest og med D-mærket sættes der 8 overordnede kriterier, som dækker IT-sikkerhed, persondatabeskyttelse, kunstig intelligens og dataetik. Vi sikrer at dine data er i gode hænder, og vi fortæller dig hvordan dine data bliver behandlet hos os.

Et stærkere digitalt Danmark

Industriens Fond står bag D-mærket i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk.  

D-mærket er Danmarks nye mærkningsordning for IT-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket er den første mærkningsordning i verden for digital ansvarlighed.

D-mærket stiller strenge krav, som er strengere end det lovgivningen og GDPR kræver, når det omhandler behandling af data. Derfor er D-mærket med til at skabe et stærkere, digitalt Danmark.

Vil du have din virksomhed D-mærket?

Og samtidig skabe større tryghed ved dine kunder og omverdenen? Så kan vores D-mærke og IT-sikkerheds konsulent hjælpe dig og din virksomhed i mål. 

Book et uforpligtende møde og hør om jeres muligheder for at blive D-mærket. Vi hjælper både med dialog, gode råd – hvis du har brug for det – og en sparringspartner, som sikrer at I kommer igennem processen til D-mærket. 

 

Jeg vil gerne vide mere

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde