Datasikkerhed

 

Datasikring

Hvis du arbejder på en computer hver dag, ved du, hvor vigtige dine data er. Det er dermed vigtigt, at man tænker smart, når man taler datasikring, da det skal være nemt og hurtigt at sikre og genskabe tabt data. Kun på den måde kan man arbejde med ro i maven, uden bekymring for at miste mange timers værdifuldt arbejde.

 

Jeg vil gerne vide mere

Backup af Microsoft 365

Meget data mistes ikke på grund af eksterne trusler og angreb, men på grund af menneskelige fejl og misforståelser. I de tilfælde er det godt at have en backup i skyen. Hvis du er, som folk er flest, så har du IKKE en backup, og dine data går derfor tabt uden nogen mulighed for at genoprette dem, når de først er slettet i historikken. Vi har ofte kontakt med kunder hvor en medarbejder ved en fejl, eller på grund af uvidenhed, har slettet filer, som ikke skulle slettes – og de kan desværre være umulige at genoprette.

Mange tror fejlagtigt at Microsoft 365-filer er beskyttet mod datatab, men det er ikke tilfældet!

Med en sky-til-sky backup kan du sikre alle data så længe, du ønsker. Med den løsning er det muligt at sikre alt lige fra filer, teams-samtaler til e-mails og kalenderaftaler.

Med en backup i skyen har du konstant en nødbremse, hvis en medarbejder kommer til at slette en vigtig fil. Selv hvis fejlen først opdages lang tid efter, at filen er slettet, og det er for sent med de traditionelle muligheder.

 

Jeg vil gerne vide mere

Backup af infrastruktur

En agtværdig og stabil virksomhed har en god infrastruktur. Der findes mange forskellige måder at strukturere en virksomhed på – lige fra valget af økonomisystemer, kundeportaler, kommunikationsmedier osv. Infrastrukturen fortæller noget om, hvordan en given virksomhed fungerer. Det er denne struktur, som skaber de rammer, der gør det muligt for en virksomhed at skabe gode resultater.

Online aktiviteter har stor betydning for moderne virksomheder, og store dele af virksomheders infrastruktur er typisk placeret online. Dermed er virksomheden også meget udsat, hvis man ikke sørger for at have en effektiv backup. Med den rigtige backup løsning kan man altid genskabe tabte filer, firewallstruktur, netværksopsætning og meget mere.

 

Jeg vil gerne vide mere

 

Krypteret mail

Der findes gode sikkerhedsløsninger, når man skal sende sikre mails. Det er her AIP kommer ind i billedet. AIP står for Azure Information Protection, som er en sikkerhedsløsning til Microsoft 365. AIP gør det muligt at kryptere data og dermed beskytte indholdet. AIP har den smarte funktion, at det beskytter data på tværs af enheder. Du har mulighed for at kryptere de mails, du sender via Outlook. Du kan sende krypteret mail til hvem som helst, både inde- og udenfor din organisation.

Når man sender en krypteret mail til en modtager uden for din virksomhed, som ikke har Outlook, vil vedkommende modtage et sikret link, hvor de kan tilgå den krypterede mail. Hvis det er inden for din egen virksomhed eller andre der har Outlook, vil de få mailen direkte.

Det smarte ved AIP er, at man kan tilpasse politikken efter sin virksomheds behov.

 

Jeg vil gerne vide mere

Dark web monitorering

Det mørke web er en lille del af nettet, hvor anonymitet er værdsat, og skumle aktiviteter trives. Som to mennesker, der mødes i en mørk gyde for at udveksle kontanter til ulovlige varer, kan cyberkriminelle også mødes anonymt på “det mørke web” for at købe og sælge oplysninger – ulovligt.

Dark Web Monitorering er en tjeneste der regelmæssigt søger efter dine oplysninger på “det mørke web”. Hvis dine oplysninger findes, vil du blive underrettet.

Hvis du eksempelvis får en underretning om at din e-mailadresse eller dit kontonummer er fundet på “det mørke web”, kan du nå at reagere på det ved f.eks. at lave nye adgangskoder eller spærre udsatte konti.

 

Jeg vil gerne vide mere

Microsoft Defender for Office 365

Defender for Office 365 er dybdegående beskyttelse i flere lag, når det omhandler mails. Det har til formål at frasortere trussels- og spammails. Når du modtager en mail, vil Defender først undersøge, hvilken kilde, dvs. domæne og ip-adresse, mailen er sendt fra. Allerede på dette niveau blokeres ca. 25% af de ondsindede henvendelser. Herefter kontrolleres afsenders autenticitet, for at forhindre spoofing (forfalskningsangreb) via forfalskede domæner, brands eller individer, og endelig scannes mailens indhold for skadelige links og vedhæftede filer.

Særligt for Defender for Office 365 er Safe Attachement og Safe Links-teknologierne, hvor links og vedhæftede filer undersøges i realtid. Microsoft frasorterer hver eneste måned ca. 1 milliard trusler. De afviste trusler bliver herefter lagret som en form for feedback, så Microsoft hele tiden kan holde sig ajour med nyeste angrebs-teknikker.

Det smarte ved Defender er, at den er usynlig for dig, mens den scanner alt mailtrafik, så du hele tiden er sikret på bedste vis.

 

Jeg vil gerne vide mere

Sikkerhed for fremdrift

IT-sikkerhed er kundernes første prioritet og det er også vores. Uanset, hvilken løsning du har ved os – om du har valgt at outsource dele eller hele din virksomheds IT-løsning, har alle vores løsninger et stort fokus på de sikkerhedsmæssige omstændigheder.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde