Drift og overvågning

Drift og overvågning

For de fleste virksomheder er det en rigtig god ide at sikre sin data på en server. At samle virksomhedsdata på ét sted sikrer, at medarbejderne ved, hvor de kan finde og få adgang til de oplysninger, de skal bruge for at være produktive. Men en server kræver meget vedligeholdelse og sikkerhed. Nedbrud af ens server er noget af det værste, der kan ske. Det kan betyde tabt omsætning, deevalureing af ens brand, tabt data og meget mere. Dermed er det yderst vigtigt, at man overvejer sikkerheden omkring sin server. Der er dog én løsning, som kan sikre dig optimal sikkerhed og vedligeholdelse.

Hvis du hoster din IT hos os, slipper du for at bekymre dig om nedbrud af serveren og vedligeholdelse, som er en stor udgiftspost. Vi tager fuldt ansvar for de servere, dine data opbevares i. Vi sørger for, at de altid er opdaterede, overvågede og har fuld backup – sådan kan vi sikre, at din IT hele tiden kører som den skal, så du ikke mister dine data og spilder kostbar tid.

 

hvordan kommer jeg i gang?

Sikker server

Vores datacenter er 100% Co2-neutral i elforbrug og kører dermed på energi fra vedvarende energikilder. Det gør, at det nu lever op til vores kunders efterspørgsel efter grønne hostingløsninger. Og dét er vi superglade for, at vi kan tilbyde vores kunder.

Når du hoster din IT hos en specialist, slipper du for at bekymre dig om nedbrud af serveren eller udskiftning heraf – som i øvrigt ofte er en stor udgiftspost. Vi sørger for, at de altid er opdaterede, overvågede og har fuld backup. Desuden kan du komme udenom at skulle finde plads til et serverrum, som kræver meget specifikke fysiske rammer, såsom aflåsning, aircondition og nødstrøm. Vi tager fuldt ansvar for de servere, dine data opbevares i. Det er både sikkert, funktionelt og bæredygtigt. Vi bruger et system, der leverer overvågning, sporing og alarmering af sikkerhedshændelser og andre hændelser inden for et IT-miljø. Det sikrer et omfattende og centraliseret overblik over sikkerheden.

 

hvordan kommer jeg i gang?

Windows Update styres centralt

Når det er blevet tid til at opdatere Windows, styres det hele centralt af et system, som hele tiden holder serverne ajour. Opdateringer bør installeres rettidigt, da udbydere konstant sørger for at lukke de mange sikkerhedshuller, som kan opstå. Når der er lavet betydningsfulde ændringer, vil der blive offentliggjort en opdatering. Dermed er det vigtigt at få opdateret, så du har den nyeste og mest sikre version af det pågældende software.

 

hvordan kommer jeg i gang?

Log konfiguration

Logfiler fortæller, hvem der logger ind, hvor og hvornår. Med logfiler har du løbende en mulighed for at bevare et overblik over, hvem der får/forsøger at få adgang til forskellige systemer. Logfilerne skal jævnligt gennemgås med det formål at se, om der har være uautoriserede login-forsøg. Ved at gennemgå logs jævnligt, har vi mulighed for at gribe ind, hvis nogen prøver at få adgang til virksomhedens systemer.

 

hvordan kommer jeg i gang?

Vulnerability scanning

Virksomheder er dybt afhængige af IT og risikoen for nedbrud har aldrig været større. Dermed er det vigtigt at man har en målrettet plan for, hvordan man vil sikre sig. For at imødekomme den øgede risiko bør virksomheder identificere deres svagheder og agere på dem.

Man kan foretage en vulnerability scanning, som er en inspektion af de potentielle udnyttelsespunkter. Scanningen registrerer og klassificerer systemsvagheder i computere, netværk og kommunikationsudstyr og forudsiger effektiviteten af planlagte modangreb/forsvarsmekanismer.

Scanningen sammenligner med en database, der indeholder data, som kan beskrives som “erfaringer”. Dermed vil databasen også kunne genkende punkter, som tidligere har været eksponeret for øget risiko.

 

hvordan kommer jeg i gang?

Oppetid

IT er i dag livsnerven i de fleste virksomheder.
Derfor rammer sårbarheden for angreb, nedbrud og efterfølgende nedetid markant.
Vi tager din sikkerhed alvorligt og sikrer, at virksomheden er beskyttet mod interne og eksterne trusler
– vi kan garantere dig, som kunde, en oppetid på 99,5%.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde