Endpoints

Endpoint-sikkerhed beskriver processen, hvor man beskytter og sikrer enheder mod ydre trusler og indtrængen.
Endpoint-sikkerheds strækker sig altså ud over kanten af et netværk til de enkelte enheder, kendt som endepunkter. Endpoints.

 

Aktiv RMM-agent

RMM står for Remote Monitoring og Management. En RMM-agent er et program, der kan installeres på din computer. Agenten sørger for at opdatere Windows og holde dine 3. parts programmer opdateret, og den overvåger din IT for truende trafik, og har indbygget ransomware-beskyttelse. Windows-opdateringer er vigtige. Opdateringerne indeholder rettelser på sikkerhedsfejl, men løbende kommer der også nye funktioner og rettelser herunder. Det er derfor en stor fordel både på sikkerhedsfronten, men det giver dig altså også de nyeste features i styresystemet.

3. parts programmer er de programmer, vi tilføjer til vores computer. Hvis man sidder og redigerer billeder i et program fra Adobe, betegnes programmet som et 3. parts program. Forældet 3. parts programmer er en evig kilde til hackerangreb. Virus og malware udnytter sårbarheder, som findes i gamle versioner til at infiltrere din PC, og det kan skade din IT. Med opdateringsautomation, vil den helt automatisk opdatere udvalgte 3. parts programmer

RMM-agenten er en del af vores PC-sikkerhedspakke – læs mere om vores PC-sikkerhedspakken her.

 

Jeg vil gerne vide mere

Lokal administrator adgang

Hvis dine medarbejdere har for mange rettigheder, er der større risiko for, at der ender ondsindede programmer og filer på computerne. En løsning er at bruge PAM-software. Det er kort fortalt en måde, hvor man kan fjerne den lokale administratoradgang, og tildeler mindst mulige rettigheder til brugeren og dermed reducerer risikoen for hackerangreb. Samtidig kan man nemt og løbende give rettigheder til at installere og køre de programmer, som brugerne har behov for. Derudover kan du forhåndsgodkende virksomhedens applikationer og de rettigheder, brugerne har behov for. Det giver selvfølgelig en smule mere arbejde, men det er en lille pris at betale for den øgede sikkerhed.

 

Hvordan får jeg det?

Antivirus

Antivirus er en slags software, der bruges til at forhindre, scanne, registrere og slette virus på en computer. Når det er installeret, kører antivirusprogrammet automatisk i baggrunden for at sikre dig 24/7. Omfattende virusbeskyttelser hjælper med at beskytte dine filer og hardware mod malware, som f.eks. er orme, trojanske heste og spyware.

Vi anvender et letvægtssoftware, som ikke sænker din computers ydeevne, som andre tunge virusprogrammer kan gøre. Samtidig tager det kun programmet 20 sekunder at kontrollere din computer for ondsindede malware – det er 60 gange hurtigere end den gennemsnitlige scanningstid for andre virusprogrammer. Det beskytter dig mod onlinetrusler vha. verdens mest kraftfulde cloud-sikkerhedsløsning, så du er sikker, uanset hvordan eller hvor du opretter forbindelse. Det beskytter dig altså i realtid ved øjeblikkeligt at identificere og blokere nye trusler, så snart de dukker op.

Da så mange aktiviteter nu udføres online, og der opstår nye trusler kontinuerligt, er det vigtigere end nogensinde før at få installeret et velfungerende og godt antivirusprogram.

 

Jeg vil gerne vide mere

Gamle PC’er

En langsom pc kan have stor indflydelse på produktiviteten i en virksomhed, hvilket betyder, at det bliver en omkostning for din virksomhed. Mange medarbejdere har måske vænnet sig til, at deres PC tager lang tid om at starte op, åbne store regneark, indlæse hjemmesider, starte programmer, rette i dokumenter mv. Måske er den endda langsom af og til, når man skriver rigtigt hurtigt.

Der kan være mange grunde til sløvheden; mangel på proaktiv Windows-vedligeholdelse, ingen systemoptimering, flaskehalse på internettet, serverproblemer eller det mest almindelige – gamle computere.

Computer hardware bliver mere og mere pålidelig og kan nemt fungere i 5 år. Forstået på den måde, at harddisken ikke bryder sammen, CPU fejler eller bundkortet står af – i samme omfang som tidligere.

Til gengæld stiger kravene til et moderne it-system hele tiden, Windows 10, Microsoft 365, Edge/Chrome browser og vigtige forretningsprogrammer stiller større krav til dine computersystemer og optager plads, CPU og hukommelse.

En gammel PC er dyr.

 

ja, lad os snakke

Enheder over alt

95% af den danske befolkning har adgang til en computer på deres arbejde, og ud af dem bruger 90% computer og IT-styrede maskiner aktivt på deres arbejde. Tallene taler for sig selv og er et vidnesbyrd om, hvor afhængige vi er af vores computere og IT-systemer på arbejdspladserne. Der er dermed ikke nogen god undskyldning for ikke at sikre sin IT på bedste vis og dermed sikre din virksomhed og den daglige drift.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde