Vi skaber optimale IT-løsninger

Vi sørger for, at I har de rigtige IT-løsninger, der passer til din virksomhed. Det frigiver tid og ressourcer, så du kan fokusere på din forretning.

Om os

 

DEDIKEREDE OG PASSIONEREDE

Siden grundlægger Dennis Hansen i 2005 forlod sin stilling som IT-konsulent, har han udviklet og drevet IT Forum Esbjerg med ønsket om at give kunderne en bedre løsning og service – og det er også det der driver ham og alle os andre hos IT Forum Esbjerg i dag.

 

VI TAGER ANSVAR

For os er det god service, når vi leverer en IT-løsning, som passer nøjagtigt til din virksomheds behov og med fuld skalerbarhed, når dit behov ændres. Vi lægger vægt på at installere og klargøre IT-løsningen til den daglige drift, uden du som kunde skal fungere som mægler mellem os og andre leverandører på IT – det kan eksempelvis være dit telefonsystem, økonomisystem eller andre programmer, som skal fungere sammen med vores løsning i din hverdag.

 

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE SPECIALISTEN

Vi er passionerede og nørdede omkring vores produkter, men vi forventer ikke, at du har nogen særlig indsigt eller interesse i vores verden. Derfor gør vi os umage for at tale et sprog, som alle kan forstå. Du behøver altså ikke kende forskellen på hosting og clouds eller på routere og switche for at handle med os. Vi starter altid med at lave en behovsafdækning, hvor vi dykker ned i din virksomheds nuværende og fremtidige behov og ud fra dette finder vi den bedste løsning, der passer til din virksomhed.

I dag er vi 19 medarbejdere, som hver især har vores forskellige specialer og særlige interesser. Det giver dig adgang til den ypperste viden inden for vores specialer – og det er derfor, vi ikke er bange for at tage ansvaret for hele din IT-løsning, så du får frihed til at koncentrere dig om din forretning.

 

AAA ER LIG MED KREDITVÆRDIGHED

Vi har det mest anerkendte bevis på, at vi er en solid virksomhed. Vi er AAA-kreditvurderet, og det betyder, at vi har helt styr på økonomien – det er din sikkerhed for kvalitet og leverance.

”På mange måder er forretningsideen helt simpel – IT-løsninger der er stabile, sikre og fleksible kombineret med en service og kommunikation på letforståeligt dansk.”

Dennis Hansen
dh@itfe.dk
69 14 88 11

”På mange måder er forretningsideen helt simpel – IT-løsninger der er stabile, sikre og fleksible kombineret med en service og kommunikation på letforståeligt dansk.”

 

IT Forum Esbjerg ApS
Guldager Byvej 52
6710 Esbjerg V.

Telefon 76 123 112
Telefax 76 123 114

CVR: 29218846

Seneste årsregnskab kan hentes her

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde