Sådan undgår du ransomware

IT-sikkerhed er kundernes første prioritet, og det er også vores. Vi har derfor udarbejdet en guide med gode råd til, hvordan man bedst beskytter sig mod ransomware før og efter uheldet er ude.

 

Sådan undgår du ransomware

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt vores guide med gode råd til, hvordan man bedst beskytter sig….

[activecampaign form=59 css=0]

Din virksomheds data er værdifuld

Dine data er guld værd for cyberkriminelle, der bruger alle tricks og malwareprogrammer for at få adgang til din data. Både små og store virksomheder bliver hver dag ramt af hackerangreb, selvom kun de største af dem bliver omtalt i medierne. Alene det seneste år har over to tredjedel af alle danske virksomheder været udsat for et cyberangreb. En cybertrussel skelner ikke mellem virksomhedsstørrelser – kan truslen få adgang til netværket og dine fortrolige data, så gør den det.

 

 

Hvad er Ransomware?

Ransomeware er en type af malware (ondsindet software) som krypterer brugerens filer og gør dem utilgængelig, indtil en løsesum er betalt til afpresseren, som derefter (måske), udleverer en nøgle som kan låse filerne op. Mængden af ransomware-angreb er stærkt stigende og det er der kun én grund til; penge!

Hvis man først bliver ramt, er det meget svært og dyrt at få adgang til sin data igen – hvis det overhovedet er muligt! Selv hvis du betaler løsesummen, er der ingen garanti for at man får adgang til sin data igen og hvis man gør det, kan det tage ugevis eller i værste fald månedsvis at komme til 100% produktivitet igen. Derfor er forebyggelse det bedste og det billigste forsvar.

 

Overlad trygt din IT-sikkerhed til os

Hos IT Forum Esbjerg sætter vi en ære i at forstå vores kunders drift, for kun sådan kan vi sikre de løsninger, der undgår nedbrud. Vi ser ikke kun på virksomheders udfordringer – men også på dens potentialer. Ved siden af den løbende kontakt i hverdagen, afholder vi IT-Pitstop-møder, med det direkte formål at fordybe os i vores kunders behov og potentiale. Her byder vores specialister ind med forslag og løsninger, der understøtter virksomhedens kultur og krav. Derfor er vores fokus på et tæt samarbejde og dialog, baseret på tillid og forretningsforståelse.

Vi har blikket rettet mod fremtiden og de stadig nye trusler og muligheder inden for IT. Samtidigt er vi lokalt forankret med begge ben på jorden, mens vi stræber efter at skabe værdi i hver time, vi bruger. Vi sikrer ikke alene den daglige drift. Vi udfordrer dig, så vi sikrer bedre udnyttelse af dine systemer, og vi inspirerer dig til at bruge nye løsninger.

Kun sådan kan vi leve op til vores løfte.

Sikkerhed for fremdrift 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde