fbpx

Webinar – Fjern kaos fra samarbejdet og få mere fra hånden med Microsoft To-Do og Planner

Webinar – Fjern kaos fra samarbejdet og få mere fra hånden med Microsoft To-Do og Planner

 ·  IT Forum Esbjerg  ·  Webinar

Tilmeld dig vores gratis webinar torsdag d. 2. april kl. 9.00 – 9.45 

Lær hvordan du kan organisere din dag og jeres samarbejde bedre. I dette webinar vil du få en gennemgang af både Microsoft Planner og To-Do, som begge er en del af Office 365 pakken. 

To-Do er dit personlige planlægningsværktøj til at få styr på dine personlige opgaver, og hjælp til at planlægge din dag. 

Planner er værktøjet som hjælper jer med at organisere jeres samarbejdet i virksomheden og skaber synlighed og gennemsigtighed. Her kan I nemt uddelegere opgaver og få et hurtigt overblik over deadlines og prioritering. 

Planner kan desuden integreres i Microsoft Teams, som er en samarbejdsportal til intern og ekstern kommunikation i virksomheden. Hvis du ikke i forvejen kender Microsoft Teams, eller gerne vil lære mere om det, kan d tilmelde dig vores gratis webinar som omhandler netop det. 

Tilmeld dig vores gratis webinar torsdag d. 2. april kl. 9.00 – 9.45 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.