Webinar on-demand

Læring når du har lyst

Sådan kommer du i gang med to-do og planner i Microsoft Teams

 

Lær hvordan du kan organisere din dag og jeres samarbejde bedre. I dette webinar vil du få en gennemgang af både Microsoft Planner og To-Do, som begge er en del af Office 365 pakken. 

To-Do er dit personlige planlægningsværktøj til at få styr på dine personlige opgaver, og hjælp til at planlægge din dag. 

Planner er værktøjet som hjælper jer med at organisere jeres samarbejdet i virksomheden og skaber synlighed og gennemsigtighed. Her kan I nemt uddelegere opgaver og få et hurtigt overblik over deadlines og prioritering. 

Planner kan desuden integreres i Microsoft Teams, som er en samarbejdsportal til intern og ekstern kommunikation i virksomheden. Hvis du ikke i forvejen kender Microsoft Teams, eller gerne vil lære mere om det, kan d tilmelde dig vores gratis webinar som omhandler netop det. 

 

HJÆLP MIG MED AT KOMME I GANG

[acvta custom_title=”Sådan kommer du i gang med to-do og planner i Microsoft Teams” tag_format=”Planner/todo %vid_percentage%” video_type=”vimeo” video_id=”415440962″ video_perc=”0,25,50,75,100″ video_width=”640″ video_height=”360″ event_name=”Watched Video” align=”left” autoplay=”0″ nopause=”0″ add_contact=”1″ email=”{URL_email}”]

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde