Webinars

Her kan du tilmelde dig diverse webinar, som tager udgangspunkt i Microsoft 356.
Alle webinarerne er gratis, der er både mulighed for at tilgå dem live og On-Demand.

 

 

Kommende webinars
Webinar On-demand

Der er ingen kommende webinars

Sådan kommer du i gang med Teams (On-Demand)

Kom godt i gang med Microsoft Planner

Microsoft Bookings - nem mødebooking (On-demand)

Microsoft Forms - værktøj til online formularer (On-demand)

Microsoft Onenote (On-Demand)

Telefoni integreret i Microsoft Teams (On-Demand)

Sådan kommer du i gang med Teams (On-Demand)


Der er nye tider – og med det følger nye udfordringer.

I disse Corona tider er det er måske mere vigtigt end nogensinde før at kunne arbejde hjemmefra og på afstand.

I har måske hørt om Microsoft Teams eller måske er I endda begyndt at bruge det til online møder. Men måske savner I inspiration til hvordan man bruger det bedst muligt, eller I det hele taget bare bruger det!

Det vil vi prøve at hjælpe jer med i dette Webinar, hvor vi gennemgår hvordan man bruger det og hvad det kan hjælpe jer.
I får også indblik i vores eget setup og brug, da vi i flere år har taget vores egen medicin og arbejdet i Microsoft Teams, og dermed har en masse erfaring og input til ”best practice”

Du vil når vi er færdige sidde med en  aha-oplevelse og en masse inspiration til hvordan din virksomhed kan arbejde smart med Teams.

Kom godt i gang med Microsoft Planner


Få mere fra hånden med Planner. Opret Kanban-tavler ved at bruge indholdsrige opgavekort med filer, checklister med mere. Samarbejd i Planner og Microsoft Teams, og check visuelle statusdiagrammer – alt i Microsoft-skyen. Du vil i dette webinar lære hvordan du komme godt i gang med at bruge Microsoft Planner, og hvordan du smart kan bruge det på dit arbejde.

Microsoft Bookings - nem mødebooking (On-demand)


Bookings har indbyggede fleksibilitets- og tilpasningsmuligheder, der er designet til at passe til en række planlægningsbehov, herunder på tværs af afdelinger, enkeltpersoner og udføre både interne og eksterne aftaler. Du kan oprette og administrere flere Bookings-kalendere, hver med deres egen unikke opsætning til at imødekomme specifikke mål og brugssager. Bookings er let at skræddersy og giver en række redigerbare felter og indstillinger, herunder sidestruktur og information, personaleoplysninger, aftalespecifikationer og tilpasset kommunikation. Det er én løsning, der kan bruges på tværs af din organisation.

 

Microsoft Forms - værktøj til online formularer (On-demand)


Microsoft Forms er en del af Office 365, der gør det muligt for brugere hurtigt og nemt at oprette brugerdefinerede tests, undersøgelser, spørgeskemaer, registreringer og meget mere. På webinaret lærer du at håndtere programmet og de funktioner der er relevante for at komme i gang.

Microsoft Onenote (On-Demand)


Bliv mere organiseret med notesbøger, du kan opdele i sektioner og sider. Med let navigation og søgning kan du altid finde dine noter der, hvor du gemte dem.

Gennemgå dine noter med annotationer i form af skrift, fremhævning eller håndskrift. OneNote kan bruges på alle dine enheder, så du altid kan nedfælde dine ideer, når inspirationen rammer dig.
 
 

Telefoni integreret i Microsoft Teams (On-Demand)


Myfone Teams app’en giver dig den fulde kontrol over din telefoni. Du kan tilmelde dig telefonkøer, skifte dine ringeprofiler og få overblik over dine kolleger. Kort sagt har du alle funktioner til rådighed – stadig i dit Teams.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde